MERSİN / ANAMUR - Ortaköy Hidayet Sinanoğlu Ortaokulu

Okul Sağlığı

Ara

Okulumuz imkanları ile hazırladığımız "Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı" ile "Satranç Sınıfımızın"açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.İlyas Mercan,Mahalle Muhtarlarımız Mehmet Sarı ve Mehmet Uysal Şahin tarafından yapıldı.Açılışta Okul Müdürümüz Hasan ASA; "Hasibe TOMUÇ,Lütfiye ÇOLAK,Mustafa Haki UYGUR,Filiz ASLAN,Ozan GÜĞÜL başta olmak üzere,öğrencilerimizin eğlenerek ve öğrenerek zevkle kullanacağı bu sınıfların oluşturulmasında katkıda bulunan tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması yapıldı ve bu sene emekli olan öğretmenimiz Adnan Kahveciye plaketi verildi.

Kas

İlçe trafik jandarma ekipleri tarafından okulumuz ogrencilerine trafik kuralları eğitimi verildi

Kas

Atamızı sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Eyl

Ortaköy Hidayet Sinanolu Ortaokulu olarak Teknoromantik,Teknolojiden Uzaklaş Hayata Yaklaş ve Atıklar Bilime Dönüşüyor projelerinden 4 kalite etiketi aldık.Bu projelerde görev alan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize kalite etiketleri okul müdürümüz Hasan ASA tarafından takdim edildi.

Eyl

Yeni Eğitim Öğretim Yılında Öğrencilerimizin Hijyenik bir ortamda eğitim öğretim görebilmeleri için tüm tedbirleri aldık.Bu yıl tüm öğretmenlere ,öğrencilere ve velilere hayırlı uğurlu olsun.

Eyl

Ortaköy Hidayet Sinanolu Ortaokulu olarak 3 ayrı proje ile eTwinning Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandık.Başarıda emeği geçen başta Lütfiye ÇOLAK ve Sevim ÇETİN olmak üzere,tüm öğretmenlerimizi,öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederiz.