MERSİN / ANAMUR - Ortaköy Hidayet Sinanoğlu Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Ock

Yazar Ayşe ŞENGÜL okulumuza misafir oldu  ve kitaplarını tanıttı öğrencilerimiz büyük bir keyifle dinlediler ve kitaplarını aldılar.

Kas

"CARBOARD ART" etkinliği ile okulumuzda müze temasına destek verdik. Geçmişte kullanılan eşyaları atık kartonlarla yeniden şekillendirerek bugüne taşıdık. STEM etkinliklerinde sosyal bilimler alanını merkeze alarak modelleme yapmanın da kolay olabileceğini gösterdik.Öğretmenimiz Aykut Çapanoğlu ve sınıfı 3/B sınıfı öğrencilerine emeklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Kas

100.Yılımızı okulumuzda sevinç ve coşku ile kutladık.

Haz

Okulumuz görsel sanatlar öğretmenimiz Haki Uygur önderliğinde öğrencilerimizin yaptıkları çalışmaları okulumuzda sergilediler.Emeklerinden ötürü öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Yücelen vakfı

Ortaköy hidayet Sinanoğlu ilkokulu ziyaret etti.

2B sınıfı öğrencileri ile  STEM tanıtım etkinlikleri yaptı.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen zeka oyunları turnuvasına katılan tüm öğrencilerimizi kutlar bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.