MERSİN / ANAMUR - Ortaköy Hidayet Sinanoğlu Ortaokulu

(0324)835 13 72
ÖREN MAH. TOKİ SK. A BLOK NO 1A İÇ KAPI NO 1 ANAMUR / MERSİN
Vizyon
İstiyoruz ki… Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki… Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.
Misyon
“ Biz… bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili ve becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için biz varız.
KLİMA
OTOMOBİL-TOPLU TAŞIMA